Jullovet.se

Avslöjar: Här är årets smak på Juleskum

2016 års skumtomtar får smak av tomtegröt och kanel

Juleskum 2016 – Tomtegröt & Kanel
Tvåfärgade skumtomtar med smak av tomtegröt och kanel – årets limited edition från Cloetta. Bild: www.torebrings.se

I år verkar Cloetta satsa på att ge alla juleskumsälskare en dubbel smakupplevelse. Årets skumtomtar får nämligen smak av både tomtegröt och kanel, erfar Jullovet.

Väntan på årets begränsade utgåva av de små skumtomtarna är nu över, något tidigare än väntat. Enligt uppgifter till Jullovet är årets smak Tomtegröt & Kanel.

Vanligen brukar Cloetta gå ut med ett pressmeddelande om Juleskum i början av oktober, men i år är alltså smaken redan avslöjad, innan Cloetta hunnit tillkännage någon information. Det hela började med att Torebrings Webbshop lade upp skumtomtarna till försäljning, varefter ryktet spred sig på diverse julbloggar på nätet.

När Jullovet frågar Cloettas presskontakt Helena Anton bekräftar hon nyheten.

– Vi kommer att gå ut med denna mumsiga nyhet lite längre fram i höst. Den kommer att finnas i butik i mitten av oktober, och vi planerar att gå ut med ett pressmeddelande i början av månaden, säger hon.

Cloettas Juleskum lanserades redan på 60-talet, men det var först 2011 som idén om årgångsskum väcktes. Då förgyllde Juleskum Polka julfirandet i många svenska hem, och sedan dess har smakerna Vinteräpple, Knäck, Pepparkaka och Clementin gästspelat.

Mer information följer i oktober.

Kommentera

Blir de tvåfärgade skumtomtarna en succé?


Fler nyheter

Julnyheter 2016

Nyheter om allt från julkalendern i SVT, nya smaker på klassiskt julgodis och annat julnytt.